Pulled pork rub
Denna rubb är riktigt god att använda till pulled pork, låt den dra in i köttet dagen före så blir det supergott.
Svårighetsgrad
Tillagningstid
![Pulled pork rub Pulled pork rub](https://grilltips.se/datas/extra_resize/gallery-main/ed_20160924154848_pprub3.jpg)
![Kryddor till rubb Kryddor till rubb](https://grilltips.se/datas/extra_resize/gallery-main/ed_20160924154848_pprub.jpg)
![Blandade rubb kryddor Blandade rubb kryddor](https://grilltips.se/datas/extra_resize/gallery-main/ed_20160924154848_pprub2.jpg)
![Pulled pork rub Pulled pork rub](https://grilltips.se/datas/extra_resize/gallery-thumb/ed_20160924154848_pprub3.jpg)
![Kryddor till rubb Kryddor till rubb](https://grilltips.se/datas/extra_resize/gallery-thumb/ed_20160924154848_pprub.jpg)
![Blandade rubb kryddor Blandade rubb kryddor](https://grilltips.se/datas/extra_resize/gallery-thumb/ed_20160924154848_pprub2.jpg)
Gör så här
- 1
Börja med att mortla kummin (hel) & Svartpeppar, rosta där efter dessa i panna. Medans det svalnar mortlar du senapsfrön och blandar samman resterande kryddor.
Ingredienser
- 0,5 msk Kummin (hel)
- 0,5 msk Svartpeppar
- 1 msk Paprikapulver
- 2 msk Rökt paprikapulver
- 1 msk Senapsfrö (brunt)
- 2 msk Muscovadosocker (ljust)
- 0,5 msk Lökpulver
- 0,5 msk Vitlökspulver
- 1 tsk Dragon
- 1 tsk Chilipulver
- 0,5 msk Salt
Ytterligare instruktioner
Grilltips
- Rostningen kan uteslutas men den tar fram mer smak från både kummin och peppar.
Kommentarer (0)