Kastebergs Gård i Össlöv AB

Kastebergs Gård

Gårdsbutik med naturbeteskött hängmörat i 14 dagar från egen gård, även fläsk från glada utegrisar samt egenodlad rapsolja och senap. Återförsäljare av andra småskaligt och lokalproducerade mathantverk.

Kastebergs Gård ligger vackert beläget i Lagadalen kring ån Lagan, utanför Ljungby. Vi är en öppen gård där du är varmt välkommen att besöka oss, våra djur och vår gårdsbutik.
På gården har vi egen uppfödning av nöt, gris och får samt odling av raps och senapsfrön som vidareförädlas till rapsolja och senap.
Vår filosofi kring det svenska lantbruket mynnar ut i att alla gynnas av ett öppet landskap, biologisk mångfald och närproducerad mat - mat med ursrung!
Vi värnar om djur och natur samt eftersträvar en miljömedveten produktion med god djuromsorg, där mycket kärlek och kvalitet står i fokus.

Vårt nötkött är ett naturbeteskött, där djuren betar fritt och verkar som naturvårdare på ängar och hagar runt vår gård. Slakten sker på ett mindre slakteri utan stress och vi har full kontroll hela vägen till styckad och packad vara. Köttet bäckenhängmöras i 14 dagar, vilket innebär att köttet får en naturlig mörning, därefter vaccumpackas styckdetaljerna som gör att mörningen fortsätter.

I vår gårdsbutik hittar ni alltid färskt kött i kyldisken, det går också bra att beställa speciella styckningsdetaljer i förväg. Av våra egna produkter hittar ni även Kastebergs kallpressade rapsolja och sötstarka senap. Utöver dessa godsaker har vi även ett varierat utbud av småskaligt och lokalproducerat mathantverk. 

Välkomna till Kastebergs Gård


Adress/plats: Kastebergs Gårdsbutik, Össlöv Kasteberg, Ljungby, Sverige


Kommentarer (0)

Du måste registrera dig eller logga in med nedan för att kommentera detta.
   Facebook    Google

Annons

Copyright © Grilltips 2021. All rights reserved. Utvecklad av Siljan Design