Grillblogg

Grilltips till julbordet 2017

Tiden går fort när man har roligt, sommaren är som bortblåst och julen är snart här och man börjar fundera på vad man ska ha på julbordet. Visst är det alltid gott med det klassiska men nog kan det väll alltid vara kul med något nytt inslag på julbordet?

Här är våra tips och julrecept på lite goda grillade alternativ som vi tror du, din familj och vänner kommer tycka är riktigt trevligt.

Läs mer
Grillad entrecote

Gasol eller kolgrill, vegetariskt eller kött på grillen? :) Här hittar du vår grillguide för 2017 med de bästa grilltipsen!

Det finns väldigt många tips och knep för hur man ska grilla på bästa sätt, vi sållar och plockar ut några av de viktigaste så att du får en riktigt bra start på grillåret 2017.

Läs mer
Pulled Oumph med bröd

Testar vegetariskt grillrecept. Pulled oumph på grillen med bröd, coleslaw, picklad lök samt en bbq glaze.

När det kommer till vegetarisk mat överlag har jag tidigare haft svårt för så kallade ”fusk-kötts” varianter, men efter att ha smakat Oumph några gånger så har jag blivit positivt överraskad därför tänkte jag kort och gott testa hur det blir när man själv gör det på grillen.

Läs mer
Grilla året om

Vem ställer undan grillen bara för att hösten är på väg? Självklart ska man väll grilla året om?

Under sommaren spenderar de flesta många lediga dagar vid grillen men under höst och vintern är det inte riktigt lika många som grillar. Det blir ju både mörkare och kyligare dagar men misströsta inte, självklart går det ändå att grilla och njuta av det grillade året runt :)

Läs mer
Vit BBQ sås på kycklingklubbor

Vit BBQ sås är inte riktigt det man är van vid att se på grillen, färgen gör att man i första läget inte riktigt tänker att det ska passa att pensla på såsen på det grillade.

Vi vart i alla fall nyfikna när vi läste en artikel om hur intresset verkar ha ökat för vit BBQ-sås i USA så vi tog helt sonika och testade själva. Receptet vi testade (Big Bob Gibson’s White BBQ Sauce) var enkelt och går snabbt att göra och består av följande.

Läs mer
Grilltips

En ny gemenskap för grillintresserade, tanken med grilltips är att man både skall få inspiration från andra samt kunna dela med sig av sina egna erfarenheter.

Vi kommer ta upp ämnen så som grillmetoder, grilltider, köttguider, smarta tips samt mycket mer. Sidan är fortfarande i betastadie men vi jobbar på för fullt för att göra den så enkel att använda som möjligt.

Fler recept och tips är på gång och uppdateringar kommer löpande framöver. Bli gärna medlem på grilltips redan nu så kan ni skicka in era egna recept och tips.

Annons

Copyright © Grilltips 2018. All rights reserved. Utvecklad av Siljan Design