Tävlingsbilder

Tävling, vinn en Kamado Sumo Mini!

Born bbq & kök en riktigt grym tävling tillsammans med Kamado Sumo & Grilltips där vi kommer tävla ut en Kamado Sumo Mini!

Detta kan du vinna:

Priset i denna tävling är en Kamado Sumo Mini (värde 3 495,00 kr) som är den minsta grillen i Sumo Familjen. Den är perfekt att ha med eller när man själv grillar till mindre sällskap.

Tävlingsbilder

Sommarens bästa grillbild 2017

Nu drar vi igång sommarens glödheta tävlingar på grilltips.se i denna tävling gäller det att fota sin bästa grillbild. Bilden kan vara på allt ifrån en saftig köttbit till en härlig kväll med grillat.

Förstapris i tävlingen är en serveringsbräda från Siljan Design 

Serveringsbrädan är riktigt snygg och passar perfekt att använda som grillbricka (värde 599kr). Topp 3 vinner även var sin snygg keps med grilltips logotyp!

När ditt bidrag väl är godkänt av en administratör på Grilltips så gäller det att du delar ditt bidrag med dina vänner så att du får så många röster som möjligt. (Varje ip nummer kan rösta en gång per dygn) Den som samlar ihop flest röster till tävlingens slut vinner första priset! Lycka till :)Copyright © Grilltips 2018. All rights reserved. Utvecklad av Siljan Design