Rubbad rub till ljust kött
Denna rub passar mycket bra till både kyckling och gris.
Svårighetsgrad
Tillagningstid
![](https://grilltips.se/datas/extra_resize/gallery-main/ed_2016061993828_rub.jpg)
![](https://grilltips.se/datas/extra_resize/gallery-main/rub2.jpg)
![](https://grilltips.se/datas/extra_resize/gallery-thumb/ed_2016061993828_rub.jpg)
![](https://grilltips.se/datas/extra_resize/gallery-thumb/rub2.jpg)
Gör så här
- 1
Torrstek fänkålsfrön
- 2
Mortla fänkålsfröna
- 3
Blanda ihop alla kryddorna
- 4
Salta och peppra och smaka av
- 5
Massera in ruben i det kött du vill grilla
Ingredienser
- 1,5 msk paprikapulver
- 1 tsk koriander
- 1 msk spiskummin
- 1,5 tsk lökpulver
- 2 msk muscovadosocker
- 1 nypa fänkålsfrön
- 1 nypa rosmarin
- 1,5 msk chilipulver
- 1 nypa Nigellafrön(svart kummin)
- 1,5 tsk mald ingefära
- Salt
- Peppar
Ytterligare instruktioner
När jag gjorde denna rub så räckte den till ca 1,5 kg fläskkarré.
Kommentarer (0)