Fat ribs rub

0 0 0 10 1

Fat ribs rub

En mild och god rubb som gör sig utmärkt till revben. Bör helst rubbas in på köttet och dra över natten för bästa smak.

Svårighetsgrad

Lätt

Tillagningstid

Gör så här

  • 1

    Mät upp kryddorna i lämplig bunke och blanda ihop (blanda ordentligt).

Ingredienser

  • ½ dl Brunt socker
  • ½ dl Strösocker
  • ½ dl Paprikapulver
  • 2 tsk Vitlökspulver
  • 1 tsk Ingefära pulver
  • 2 tsk Lökpulver
  • 2tsk Torkad rosmarin, mortlad
  • 1 tsk Dragon
  • 2 tsk Svart/Vit peppar (nymald)
  • 4 tsk Salt

Ytterligare instruktioner

Grilltips,

  • Smaka gärna av undertiden du mixar kryddorna, man kan alltid sätta sin egen lilla touch på det man gör.
Kommentarer (0)
Du måste registrera dig eller logga in med nedan för att kommentera detta.
   Facebook    Google

Annons

Copyright © Grilltips 2018. All rights reserved. Utvecklad av Siljan Design