Denna fisk rubb passar bäst till grillad vit fisk, men går även utmärkt att använda till grillat fläskkött.
Svårighetsgrad
Tillagningstid
Många drar nog sig för att grilla fisk för att man tror att den ska vara svår att grilla, fastna i gallret eller att den ska bli torr. Men med några enkla knep så som ett hett, inoljat galler eller på planka med en klick smör. Så kan fisken många gånger slå köttbiten på grillen.
Denna fiskrub är enkel att göra och den grillade fisken smakar mycket gott med den och en rejäl klick smält smör :)
Gör så här
- 1
Mät upp kryddorna till fiskrubben i lämplig bunke, blanda om/ smula tills är riktigt blandad.
Ingredienser
- 2 tsk Oregano
- 2 tsk Basilika
- 0,5 tsk Dragon
- 0,5 tsk Koriander
- 0,5 tsk Paprikapulver
- 0,5 tsk Lökpulver
- 0,5 tsk Vitlökspulver
- 0,5 tsk Vitpeppar
- 0,5 tsk Svartpeppar
- 0,5 tsk Salt
Kommentarer (0)