Sortera Datum | Grillkategori
Här är det ”Low and slow” som gäller. En grill som kan hålla jämn värme under lång tid är att föredra, t.ex. en bbq smoker. Har du en sådan grill så är det lätt att följa instruktionerna nedan.
Tjocka revbensspjäll är enligt mig ett måste på julbordet, är de dessutom grillade low & slow enligt detta recept på en Kamado grill så blir de oslagbart saftiga.
Letar du ett perfekt tilltugg att bjuda gästerna på medan du grillar klart resten av middagen? Då ska du testa detta burnt ends inspirerat kött godis på fläskkarré.
Helgrillad fläskfilé med rökflis från al för lite extra smak.
Detta recept förutsätter att du grillar ”low and slow” och även smaksätter med lätt rökning. Receptet kräver tålamod och känsla men lyckas du är det bland det godaste som du kan grilla.
Grillad köttfärspaj med medelhavs influerade smaker. Lite pyssel för att få till pajen, men helt klart värt det, då den blir riktigt god!
Hemmagjorda hamburgare är enkelt att göra och det blir givetvis extra gott när man grillar dem.
Prova chili con carne på grillen, en mustig och het gryta med älgfärs, chili, bönor, paprika och tomater. Enkelt och riktigt gott!
Grekiska souvlakispett av karré med grillade grönsaker, enkelt och gott.
Revben är klurigt att bemästra, att få till riktiga ”low & slow” barbecue ribs tar både tid och övning. Men gör man det rätt är det nästan oslagbart.
(Totalt: 90 grillrecept, varav 10 st på denna sida.)
På sidan : 4