Sortera Datum | Grillkategori
Här går vi igenom steg för steg hur du lyckas med oxfilé på grillen – inklusive förberedelser, tillagning och serveringstips. Denna metod fungerar lika bra för oxfilé som för älgfilé.
En perfekt grillad ryggbiff (strip loin) är en riktig klassiker, nötköttets fylliga smak kommer verkligen till sin rätt när man tillagar den på en kolgrill.
Pulled pork kan varieras i oändlighet med t.ex. olika tillbehör som såser och bröd mm. Denna variant serveras i pitabröd med en söt carolina gold bbq-sås
Fajita med grillad biff & grönsaker i en härlig sås tillsammans med guacamole och gräddfil som serveras i mjuka tortillabröd. Riktigt gott helt enkelt!
Top blade steak eller luffarstek är ett väldigt smakrikt och mört kött som passar perfekt på grillen. Grillas i ca 3 min per sida eller tills innertempen är 58 - 60°C
Pork Belly Burnt Ends är en riktig delikatess, för vad kan väl vara bättre än söta, bbq-rökta, klibbiga små köttgodis kuber? Detta är verkligen det perfekta snackset på grillfesten.
Tjocka revbensspjäll passar verkligen bra på julbordet, i detta recept förkokar vi dem och avslutar dem på grillen med en riktigt härlig bbq-sås.
Pluma är en riktigt trevligt & god köttdetalj som passar helt perfekt på grillen. Grillar man den här biten rätt så är den helt fantastisk god.
Marinerade och grillade fläskben är ett perfekt snacks till festen eller fredagsmyset.
Pluma från Iberico grisen är en extremt marmorerad & mycket smakrik styckdetalj. Vill du ha ett kött som går fort att grilla men ändå ger fantastisk smak och upplevelse ska du verkligen prova denna detalj.
(Totalt: 90 grillrecept, varav 10 st på denna sida.)
På sidan : 6